Δευτέρα 19 Μαΐου 2014

Η Β.Α. Χαλκιδική δεν έσκυψε το κεφάλι – Η δημοκρατία νίκησε !



Ημέρα χαράς για την πλειοψηφία των κατοίκων της Β.Α. Χαλκιδικής και εάν κρίνουμε από τις αντιδράσεις στο διαδίκτυο , την χαρά αυτή συμμερίζεται η πλειοψηφία των Ελλήνων από άκρη σε άκρη της πατρίδας. 
Το μήνυμα που στέλνει η ανυπόταχτη Β.Α. Χαλκιδική , πέρα από κόμματα και όποιες άλλες τεχνητές περιχαρακώσεις είναι μήνυμα ενότητας, αγώνα αλλά και ελπίδας.
΄΄ Θέλουμε τα δάση τη γη και το νερό και όχι ένα τάφο φτιαγμένο από χρυσό ΄΄ 

ΥΓ: Ο τίτλος αφορά την εκλογική διαδικασία και μόνο. Η ΄΄πληγωμένη΄΄ δημοκρατία μας έχει πολύ δρόμο (τόσο τοπικά όσο και ευρύτερα) να διανύσει  για να μπορούμε να γράψουμε πως ΄΄νίκησε΄΄.
 Η ακραία ποινικοποίηση του δίκαιου, ειρηνικού, και ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ πλέον  ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΚΟΥ αγώνα των κατοίκων κατά των μεταλλείων χρυσού ,η αστυνομοκρατία και η χυδαία προπαγάνδα των  χρυσοθήρων και των ΄΄φίλων΄΄ τους , δείγματα της οποίας είδαμε  και εχθές κατά την αναμονή έκδοσης των αποτελεσμάτων με τις  ΄΄ανακοινώσεις΄΄ - αναρτήσεις περί νίκης - θριάμβου του Πάχτα κτλ με αποκορύφωμα τις κωμικοτραγικές δηλώσεις του υπουργού Γεωργιάδη το αποδεικνύουν περίτρανα. ΕΝΩΜΕΝΟΙ   όμως ΜΠΟΡΟΥΜΕ, χωρίς τεχνητούς και έξωθεν επιβαλλόμενους αποκλεισμούς .
 Τα πρόσφατα  αποτελέσματα της κάλπης στο Δήμο Αριστοτέλη , το απέδειξαν με το πλέον εύγλωττο τρόπο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: